Sistema d'informació Unitat Tècnica de Qualitat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Unitat Tècnica de Qualitat   Unitat Tècnica de Qualitat
Unitat Tècnica de Qualitat

Sistema d'informació

Sistema d'Informació de la Universitat d'Alacant (SIUA)

El Sistema d'Informació de la Universitat d'Alacant (SIUA), que es consulta a través de l'UACloud, permet l'obtenció de dades relatives a la nostra universitat disponibles segons el perfil de qui accedeix a aquest sistema.

Accés: UACloud

 

 Sistema d'Informació de les Universitats Valencianes Públiques (SIUVP)

SIUVP és una finestra a l'activitat universitària valenciana. És una eina a través de la qual les universitats rendeixen comptes a la societat mostrant, en un exercici de transparència, l'eficàcia i l'eficiència assolides en el seu funcionament. Estudiants, famílies, empreses i la societat en general té accés a través d'aquesta web a un ampli sistema d'informació format per més de 60 indicadors.

La informació recollida en aquesta plataforma permet a l'usuari conèixer la situació i l'evolució de les cinc universitats en aspectes relacionats amb l'oferta i la demanda docent, el rendiment acadèmic dels seus estudiants, la internacionalització, l'activitat investigadora que desenvolupa, la transferència de coneixement que realitza a la societat i els recursos i els resultats econòmics de l'activitat que duu a terme.

SIUVP és un sistema d'indicadors compartit i consensuat per les cinc universitats i l'IVIE. Parteix del treball conjunt de les cinc universitats que a través de la celebració de múltiples reunions amb tècnics i gestors de les universitats, van desenvolupar una metodologia i una definició comunes per a oferir informació homogènia i comparable.

Sistema Integrat d'Informació Universitària (SIIU)

El SIIU és una plataforma de recollida, processament, anàlisi i difusió de dades del Sistema Universitari Español. En 2010 comença el desenvolupament del SIIU amb la participació de les comunitats autònomes, de les universitats i del Ministeri, i per a això es crea la Comissió d'Estadística i Informació Universitària, suport fonamental del sistema. En definitiva, el SIIU uneix recursos de totes els institucions que configuren el Sistema Universitari Espanyol i permet disposar d'informació homogènia i comparable.

El SIIU està destinat a tots els agents implicats en la presa de decisions relativa al Sistema Universitari Español: Ministeri, comunitats autònomes, universitats, consells socials, agències de qualitat.

Al SIIU s'accedeix a través de l'extranet del Ministeri. Per a això és necessari estar-hi donat d'alta i disposar de clau d'usuari.